Målsättning

Målsättning och aktiviteter


Vår målsättning för föreningen är att den ska vara trivsam och genuin, och vara till för vanliga trädgårdsmänniskor, d v s man behöver inte vara expert inom området utan det viktigaste är att man tycker det är roligt.


Det är trevligt när man kan göra saker tillsammans som t ex vår kransbindarkväll inför skyltsöndagen. Då dricker vi glögg och inspirerar varandra till att göra vackra kreationer som vi sedan säljer på skyltsöndagen.


Vi vill skapa en genuin och familjär känsla genom vårt val av lokaler.  Vid evenemang med föreläsningar är vi inne i Höör på kulturhuset Anders. Dessa avslutas med gemensam fikastund. Föredragshållare och kursledare bjuder vi in för att inspirera och öka kunskapen hos våra medlemmar.

På vårens växtloppis håller vi till vid Hallaröds gamla skola utanför Höör där vi också serverar kaffe och hembakt på riktigt porslin med dukar och blomvaser på borden. Vi gör även utflykter till olika spännande och vackra parker, trädgårdar och plantskolor.


Det är både roligt och inspirerande att jobba i föreningen och vi vill gärna att fler engagerar sig i arbetet. Ju fler vi är som arbetar aktivt desto roligare blir det. Är du intresserad att vara med och jobba eller har ideèr till programpunkter kan du höra av dig till styrelsen.   © 2023 Ringsjö trädgårdsvänner

En förening inom